Nišlija uhapšen jer je u garaži skrivao arsenal oružja i ekstazi

Izvor: JužneVesti.com, 03.Okt.2018, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlija uhapšen jer je u garaži skrivao arsenal oružja i ekstazi

Četiri pištolja, dve puške, poluautomatski pištolj, 1.628 komada municije, 14 okvira, 5 prigušivača i 590 tableta ekstazija niška policija je pronašla u garaži 38-godišnjeg N. S. iz Niša. Ovaj Nišlija je uhapšen, a utvrđeno je i da je vozio ukraden automobil.

Zaplenjene i tablete ekstazija; foto: MUPKako saopštavaju iz Ministarstva unutrašnjih poslova, zaplenjena su dva pištolja "češka zbrojovka", pištolji "glok" i "bereta", automatska puška, hekler, poluautomatski >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pištolj "škorpion", municija raznih kalibara, okviri, prigušivači, rezervna cev za "glok" i droga.

Od osumnjičenog je oduzeto i vozilo "reno laguna" koje je 26. marta prošle godine ukradeno u Beogradu i na koje su postavljene registarske tablice "reno megana" koji je takođe ukraden u Beogradu 29. aprila 2017.

N. S. iz Niša je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga - kažu u MUP-u.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti sproveden tužiocu.

Municija raznog kalibra; foto: MUP

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.