Nišlija osumnjičen da je ukrao nadzorne kamere sa zgrada, kao i grejalicu, saksije i patike

Izvor: JužneVesti.com, 28.Okt.2021, 19:04

Nišlija osumnjičen da je ukrao nadzorne kamere sa zgrada, kao i grejalicu, saksije i patike

Zbog toga što je, kako se sumnja, u periodu od 20. do 24. oktobra u Nišu počinio nekoliko krađa i tako ukrao nekoliko nadzornih kamera, senzor za rasvetu i jednu grejalica, niška policija podneće krivičnu prijavu protiv 44-godišnjeg muškarca.

Kako se navodi u saopštenju policije, 44-godišnji muškarac za koga se sumnja da je počinio ova krivična dela je iz Niša.

Sumnja se da je on, od 20. do 24. oktobra ove godine, u Nišu ukrao pet nadzornih kamera sa ulaznih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << vrata zgrada, šifrarnik za ulazna vrata, senzor za rasvetu koji se nalazio pored ulaza u jednoj od zgrada, kao i tri saksije iz jednog hodnika - navode u saopštenju.

Takođe, navode u saoštenju, Nišlija se sumnjiči da je u istom periodu, iz dvorišta jedne kuće ukrao dva para patika, kao i da je iz jedne kuće u koju je ušao kroz otvoren prozor ukrao grejalicu.

Policija je pronašla sve nadzorne kamere, šifrarnik, reflektor, grejalicu i par patika i vratiće ih vlasnicima, a protiv osimnjičenog će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu podneti krivičnu prijavu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.