Nišlija apeluje da se isrctaju parking-mesta u delu Vrežinskog bulevara da bi bilo mesta i za pešake

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jul.2020, 08:35

Nišlija apeluje da se isrctaju parking-mesta u delu Vrežinskog bulevara da bi bilo mesta i za pešake

Da zbog parkiranih automobila u delu Vrežinskog bulevara u Nišu na trotoaru ne ostaje dovoljno mesta za pešake, piše čitalac preko aplikacije "Prijavi problem", a njegov apel je da se iscrtaju parking-mesta kao što je to učinjeno sa druge strane ulice i time reši problem.

Problem na koji Nišlija ukazuje je parkiranje na trotoaru na Vrežinskom bulevaru, od raskrsnice ka Matejevcu prema Donjoj Vrežini.

Sa desne strane su, kako opisuje, automobili parkirani ukoso, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << te zauzimaju skoro 90 % trotoara. Zato je samo manji deo ostao pešacima i prolaz je otežan.

Zamolio bih da se iscrtaju parking-mesta kao na trotoaru preko puta, tako da se automobili parkiraju paralelno sa ulicom, i onda bi preostalo verovatno 1,5 m za prolaz pešaka - apeluje Nišlija.

Njegov predlog je da i sa desne strane ovog dela ulice budu obeležena mesta za parkiranje kao preko puta, jer će to rešiti ovaj problem.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.