Nišku policiju preuzeće Dejan Milenković Bagzi, ali niški

Izvor: JužneVesti.com, 06.Apr.2024, 14:28

Nišku policiju preuzeće Dejan Milenković Bagzi, ali niški

Dosadašnjem načelniku niške policije uručeno je razrešenje, a na njegovo mesto dolazi niški inspektor Dejan Milenković koji će od ponedeljka preuzeti status vršioca dužnosti šefa niške policije, saznajemo iz više izvora iz bezbednosno-policijskih struktura.
Zbog sličnosti odnosno istovetosti sa imenom i prezimenom visoko rangiranog beogradskog inspektora i saradnika Dijane Hrkalović, i ovaj niški inspektor u policijskim krugovima ima nadimak Bagzi, ali je reč o Nišliji, a ne beogradskom Bagziju, kako se sumnjalo prvobitno.
Niška policija i Ministarstvo unutrašnjih poslova nisu se oglašavali o smeni dosadašnjeg načelnika Jovice Stojmenovića. Upitani su i o razlozima smene i o izboru novog....

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.