Izvor: RTV 5, 07.Maj.2012, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niško jutro 7. maj...

Nove linije gradskog prevoza  U Nišu se u toku test vožnje na nekoliko novih gradskih linija. Ispituje se opeterćenje linije i interesovanje građanstva. Nenad Stanković zamenik direktora JKP Direkcija za javni gradski prevoz biće naš gost u jutarnjem programu TV5, biće reči o tome koliko je realno uvođenje ovih probnih linija.
Festival evropskog filma Od utorka 8.maja do subote 12.maja održava se Festival evropskog filma u organizaciji Niškog kulturnog centra. Urednik filmskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << programa NKC-a Dejan Dabić i Ivan Jovanović iz Francuskog intituta biće naši gosti i reći nam nešto više o programu samog festival.   
Na svaki sat najnovije vesti.
PR Nacionalne službe za zapošljavanje, Nataša Stanković vas svakog  jutra obaveštava o slobodnim radnim mestima na tržištu rada i o trenutno aktuelnim oglasima.
Za sva pitanja i sugestije naše telefonske linije otvorene su svakog radnog dana od 7 do 10 sati, brojevi telefona za ukljlučenja gledalaca su:296-555 i 297-555.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.