Niškim olimpijcima 4 puta više para od Medijane nego od Grada

Izvor: JužneVesti.com, 25.Avg.2016, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niškim olimpijcima 4 puta više para od Medijane nego od Grada

Trojicu Nišlija Stefana Jovića, Savu Ranđelovića i Nenada Filipovića, učesnike Olimpijskih igara u Riju, Gradska opština Medijana nagradiće sa po 200.000 dinara, što je 4 puta veći iznos od nagrade Grada Niša.

Juče je na Gradskom veću doneta odluka da trojici sportista i dvojici trenera bude dodeljena novčana nagrada u iznosu od 50.000 dinara, a u Medijani su bili dosta izdašniji.

Rukovodstvo Gradske opštine Medijana odlučilo je da ovu trojicu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << olimpijaca, koji su ujedno i žitelji ove opštine, nagradi za osvojene medalje i učestvovanje na tek završenim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, sa po 200.000 dinara - piše u dopisu iz Medijane.

Prijem je zakazan za petak 26. avgust u 11 sati, a predsednik ove opštine Milan Krstić, takođe i prvi funkcioner Vaterpolo kluba Nais iz Niša i član Upravnog odbora Vaterpolo saveza Srbije, uživo je u Riju bodrio, između ostalih, i Jovića i Ranđelovića, u šta su gledaoci mogli da se uvere jer je, vijoreći srpsku zastavu, nekoliko puta bio u krupnom kadru na TV prenosu.

Podsetimo, veliki doček srpskih sportista iz Rija koji su u Brazilu predstavljali jug Srbije, organizovan je sinoć ispred Gradske kuće gde su se oni zajedno sa najboljim matematičarima i informatičarima po prvi put pojavili na niškom balkonu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

GO Medijana nagradila trojicu olimpijaca

Izvor: NiskeVesti.rs, 26.Avg.2016, 14:37

Rukovodstvo Gradske opštine Medijana nagradilo je sa po 200.000 dinara trojicu olimpijaca Stefana Jovića, Savu Ranđelovića i Nenada Filipovića, koji žive na području ove opštine. Tim povodom organizovan je i prijem u ovoj opštini, kome su prisustvali i fanovi ovih uspešnih sportista.. . Olimpijski...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.