Niškim bokserima i kik-bokserima pregršt medalja

Izvor: JužneVesti.com, 20.Mar.2018, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niškim bokserima i kik-bokserima pregršt medalja

Na dva fronta nastupali su niški bokseri i kik-bokseri tokom vikenda, a okitili su se sa po dve zlatne medalje na oba takmičenja. Uz njih, tri srebrne i dve bronzane medalje doneli su borci u Niš, a najveći uspeh ostvario je Ognjen Mitrović, koji je osvojio dva zlata.

On je prvo bio ubedljiv u Valjevu, na Državnom prvenstvu u boksu, u konkurenciji školaraca do 48 kg, a onda je to ponovio i na "Srbija openu" u Beogradu. U Valjevu je Neda Brkić u konkurenciji juniorki bila >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dominantna, jer je sve protivnice savladala prekidima u prvoj rundi.

Ona je iz Beograda donela srebro, a obrnuta situacija bila je kod Natalije Savić, koja je u boksu osvojila srebro, a u kik-boksu zlato.

Natalija Savić se zaustavila na srebrnoj medalji kod juniorki do 66 kg, samo zahvaljujući lošem suđenju - kažu u njihovom klubu Vitez.

Srebrnu medalju sa "Srbija opena" doneo je još i Milan Reljić u konkurenciji juniora. Bronzom se na ovom takmičenju okitio Dušan Jovanović u konkurenciji kadeta, dok je bronzani bokser iz Niša postao Pavle Mitrović.

Inače, sledeći izazov koji je pred borcima Kik-boks kluba Niš je Balkanski kup, koji će se održati u Tešnju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.