Niški veterani 63. padobranske brigade organizuju takmičenje demo bendova

Izvor: JužneVesti.com, 10.Dec.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški veterani 63. padobranske brigade organizuju takmičenje demo bendova

Mladi i neafirmisani muzički sastavi koji nemaju priliku da pokažu svoj talenat i umeće, moći će to da učine u Moto-klubu veterana 63. padobranske brigade, udruženja koje organizuje takmičenje za rok bendove, a prijave su otvorene do kraja decembra.

Veterani 63. padobranske brigade kažu da žele da pruže priliku i prostor mladim rok bendovima da se uz druženje i zabavu takmiče u sviranju i pevanju, a najbolji će dobiti plaćenu kartu, novac za put i džeparac za jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od najvećih muzičkih festivala u regionu Sziget koji se održava u Mađarskoj.

Bendovi koji se prijave će se jednom nedeljno takmičiti u klubskoj kući veterana, koja se nalazi u Jug Bogdanovoj 12 u Nišu.

Publika će svojim glasovima birati bend pobednika večeri, a na kraju svakog meseca, renomirani rokeri našeg grada proglasiće pobednika meseca, kada skupimo 6 bendova, organizovaćemo veliko finale u junu - kažu u Moto klubu.

Oni koji žele da se prijave to mogu da učine do kraja godine na telefon 062/9661719 ili na pomenutoj adresi klupske kuće.

Navode i da sastavi koji žele da se takmiče ne plaćaju kotizaciju, jer je svrha takmičenja druženje i zabava, kao i prostor mladima da sviraju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.