Niški vaterpolisti u četvrtfinalu Kupa Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 23.Nov.2017, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški vaterpolisti u četvrtfinalu Kupa Srbije

Nisu nikakvih problema imali vaterpolisti Naisa u osmini finala Kupa Srbije i sigurni od samog početka, izborili su plasman među najboljih 8. Oni su u pobedili Dunav u Novom Sadu sa 14:6 i tako osigurali još jedan duel sa Vojvodinom.

Iako su Nišlije najavljivale da moraju biti oprezne protiv Dunava, koji je podmladak Vojvodine, razlika u bazenu bila je očita, pa su već tokom uvodnih 8 minuta gosti imali +2. U drugoj deonici viđen je samo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << jedan gol, a dali su ga vaterpolisti Naisa, a onda su, tokom drugog poluvremena postigli čak 10 pogodaka, naspram duplo manje rivala.

U niškom timu su najbolji bili Miljan Milić i Aleksandar Mitrović sa po 3 gola, dok je u redovima domaćih kapiten Nemanja Marinković postigao čak 5, od 6 pogodaka njegovog tima.

Borba za “fajnal for” zakazana je za 2. decembar na “Čairu”. Sa protivnikom su već igrali ove sezone, u 1. kolu Jadranske A2 lige, kada su Novosađani slavili sa 5 golova razlike.

Inače, sem Naisa i Vojvodine, parovi četvrtfinala Kupa su: Crvena zvezda i Valjevo, Šabac i Radnički, kao i Partizan i Stari Grad.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.