Niški upravnici zgrada kažu da najbolje funkcionišu sa Toplanom

Izvor: JužneVesti.com, 07.Nov.2023, 17:25

Niški upravnici zgrada kažu da najbolje funkcionišu sa "Toplanom"

Saradnja između profesionalnih upravnika i Gradske Toplane je na visokom nivou, na najboljem nivou u odnosu na sva druga preduzeća, smatra predsednik niških upravnika Peđa Dimitrijević. Problemi građana sa grejanjem rešeni su na početku sezone pa se sada stanari uglavnom žale, kako kaže direktor Toplane Predrag Milačić, da im je "previše toplo ili hladno".

"Vrlo brzo rešavaju probleme"; foto: S. V. Kada građani prijave kvar ili neki drugi problem upravniku, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << oni se, kažu, trude da odmah reaguju, kontaktiraju nadležne i što pre reše problem. Predsednik sekcije profesionalnih upravnika Peđa Dimitrijević ističe da on i njegove kolege u tom procesu najbolje funkcionišu sa Toplanom.

Saradnja između profesionalnih upravnika i Gradske Toplane je na visokom nivou, mogu da kažem na najboljem nivou u odnosu na sva druga preduzeća. Oni imaju reonske majstore koji sa nama kontaktiraju, uvek su raspoložni da saslušaju naše probleme, vrlo brzo ih rešavaju i zaista nemamo nikakve zamerke - kaže Dimitrijević.

Čelnici toplane održali sastanak sa upravnicima stambenih zajednica; foto: S. V. Najviše problema građani su prijavljivali na početku grejne sezone, ali nije bilo većih havarija koje bi otežale isporuku toplotne energije, kaže direktor Toplane Predrag Milačić. Na sastanku sa profesionalnim upravnicima, složio se da zajedno dobro funkcionišu i istakao da će i dalje biti otvoreni za saradnju.

Organizovani smo da imamo reonske kontrolore i upravnike koji su, da kažemo, neka vrsta oficira za vezu između korisnika daljinskog grejanja, odnosno stanara, i nas u Toplani. Izuzetno smo zadovoljni saradnjom sa upravnicima, zahvaljujući njima imamo bolju komunikaciju sa stanarima i brzo smo rešili probleme u samom startu sezone. Sada već kreću pozivi da je nekome mnogo toplo ili mnogo hladno - ističe Milačić.

Gradska Toplana u Nišu ima preko 30.600 korisnika stambenog prostora, 550 podstanica za zgrade i "greje" preko 1.000 zgrada.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.