Niški tekvondoisti osvojili četiri medalje na Otvorenom kupu Srbije

Izvor: RadioCity.rs, 11.Nov.2020, 13:33

Niški tekvondoisti osvojili četiri medalje na Otvorenom kupu Srbije

Prvo mesto je osvojio Jakov Đorđević, pionir u kategoriji od 8 do 9 godina i 33 kg. Drugo mesto je pripalo Mihajlu Jovanovskom u strarosnoj kategoriji 10-11 godina i 52 kg. Dok su se na treće mesto plasirali Nora Golubović i Stefan Mančić u kateroriji pionira, do 25 kg u ženskoj i 43kg, u muškoj konkurenciji. Svi takmičari su iz kluba Ramin Niš.
Evidentno je da ova generacija pionira polako stasava i da ima talenta i potencijala, kažu iz kluba i dodaju da su ponosni >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << na uspeh najmlađih takmičara.
Na takmičenju je  učestvovalo 350 sportista iz 44 kluba. Takmičenje je održano u Hali sportova Ranko Žeravica  na Novom Beogradu, u organizaciji  Tekvondo asocijacije Srbije, uz poštovanje epidemioloških mera.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.