Niški skok u budućnost - spisak starih i lepih želja sa novim rokom

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jan.2024, 17:07

Niški "skok u budućnost" - spisak starih i lepih želja sa novim rokom

Ambiciozan plan za Srbiju do 2027. godine simbolično nazvan "skok u budućnost" za Nišlije bi trebalo da znači da će stari projekti, koji zbog kašnjenja nisu, u naredne tri godine konačno biti završeni - rekonstrukcija pruge, nova zgrada aerodroma, renoviranje porodilišta, dogradnja male pozorišne scene i Naučno-tehnološkog parka, kao i uređenje Niške Banje.

Do 2027. godine Srbija će zbog organizacije događaja "EXPO" napraviti "grad u Beogradu", ali bi efekte "sveobuhvatnog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i ambicioznog plana, rađenog sa mnogo entuzijazma, ljubavi i energije", kako je rekao predsednik Aleksandar Vučić, trebalo da osete svi građani. Ambiciozni planovi u Nišu stari; foto: Vlada Srbije

Sve što smo postigli dosad je ništa u poređenju sa onim što planiramo da učinimo u naredne četiri godine. Ovaj program se odnosi na sve ljude u Srbiji i u njemu moraju svi podjednako da učestvuju. Suština svih projekata je uspešna Srbija i skok u budućnost - rekao je Vučić.

Zaključio je i da "ako ne sanjate velike snove, nećete moći nikakve ni da ostvarite".

Ipak, Niš u ovom slučaju ne sanja velike snove, već samo da ostvari stare.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.