Niški predškolci trčali kros “Kroz Srbiju”

Izvor: JužneVesti.com, 22.Sep.2023, 18:18

Niški predškolci trčali kros “Kroz Srbiju”

Predškolci iz 28 niških vrtića potrčali su zajedno sa vršnjacima iz drugih gradova na 33. krosu RTS-a “Kroz Srbiju”.

Deca su, osim trčanja, prelazila razne prepreke. Direktorka niške Pčelice Svetlana Mitić kaže da se u vrtićima u Nišu tokom cele godine velika pažnja poklanja fizičkoj aktivnosti.Mališani trčali kros; foto: JPU "Pčelica"

Spremno smo dočekali početak trke, jer se kod nas tokom cele godine velika pažnja poklanja fizičkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << aktivnosti i sportskom duhu kod dece. Učimo ih da budu fer igrači i da daju maksimum, a rezultati sami dolaze - navodi Mitić.

Kako ističu iz Pčelice, najstariji predškolci trčali su u dvorištima vrtića, održane su po dve trke, posebno za dečake i za devojčice, a za prva tri mesta obezbeđene su diplome.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.