Niški majstori kuhinje optimisti pred festival gastronomije u Turskoj (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 24.Jan.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški majstori kuhinje optimisti pred festival gastronomije u Turskoj (VIDEO)

Na Internacionalnom festivalu gastronomije u Turskoj koje će se održati od 29. do 31. januara, svoje predstavnike imaće i Niš. Članovi Udruženja ugostiteljsko-turističkih poslenika predstaviće se na ovom takmičenju kako kažu, najmodernijim jelima i očekuju da će, i pored jake konkurencije, iz Turske doći sa medaljama.
Iako je ostalo još malo dana do takmičenja koje će okupiti preko 3 000 učesnika iz različitih zemalja sveta, niški majstori kulinarstva vreme koriste >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << kako bi utvrdili znanje. Na predstojećem festivalu će kako kažu biti puno odličnih ekipa, ali očekuju da će postići dobre rezultate.
Takmičenje koje će okupiti kuvare i poslastičare iz različitih zemalja, biće održano od 29. do 31. januara, a nišku ekipu predstavljaće sedmoro majstora kulinarstva.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.