Niški kreativci spremaju interaktivne umetničke radionice

Izvor: JužneVesti.com, 21.Apr.2024, 09:44

Niški kreativci spremaju interaktivne umetničke radionice

Umetnici, dizajneri i arhitekte iz lokalne zajednice organizovaće radionice u okviru raznovrsnih umetničkih disciplina, uključujući slikarstvo, skulpturu, digitalnu umetnost i performanse umetnosti od 26. do 28 aprila u Naučno-tehnološkom parku. Finalni radovi sa radionica će biti izloženi 13. maja.

Radionice i drugu godinu organizuje MedD Creative, ogranak udruženja MedD i ističu da će to biti jedinstvena prilika za sve učesnike da se upuste u intenzivne >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << radionice i interaktivna iskustva.

Finalni radovi biće izloženi 13. maja; foto: Udruženje MedD Finalni radovi sa radionica će biti izloženi 13. maja u prostorijama Naučno-tehnološkog parka u Nišu, kažu organizatori i napominju da će nakon završetka izložbe, ona biti digitalizovana i predstavljena u 3D prostoru, te će biti dostupna za virtuelni obilazak na njihovom sajtu.

Posebno želimo da istaknemo angažman studenata arhitekture koji već aktivno doprinose pripremama za ovaj događaj na svojim fakultetima, obećavajući dodatno obogaćivanje atmosfere svojom kreativnošću i stručnošću.Kako verujemo u zajedništvo, solidarnost i pomoć zajednice pokrenuli smo i fundraiser kampanju koja za cilj ima pomoć u organizaciji radionica, uključujući nabavku materijala i opreme, opremanje izložbenog prostora, kao I pokrivanje troškova gostujućih predavača - navode organizatori.

Finalni radovi biće izloženi 13. maja; foto: Udruženje MedD Mesta za učešće na radionicama su ograničena, a zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem formulara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Kladovo: FOTO-DOKUMENATARNA IZLOŽBA POVODOM 500 GODINA POSTOJANJA TVRĐAVE

Izvor: TimockeVesti.net, 22.Apr.2024, 05:02

Kladovo, 22. april – Povodom proslave Dana opštine Kladovo i značajnog jubileja 500 godina tvrđave Fetislam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, od 22. do 26. aprila organizuje se raznovrsni kulturno-umetnički programi. U okviru tih svečanosti priređuje se je foto-dokumentarna izložba „Vekovi...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.