Niški bendovi Bohemija i O.K.O.T ovog petka u Feedback-u

Izvor: JužneVesti.com, 06.Dec.2022, 10:57

Niški bendovi Bohemija i O.K.O.T ovog petka u Feedback-u

Niški bend “Bohemija” održaće nastup u petak, 9. decembra u klubu Feedback. Kako najavljuju iz organizacije, bend je postao prepoznatljiv po energičnim nastupima, koji odišu pozitivnim vibracijama. Podrška njihovom nastupu biće još jedan niški bend O.K.O.T.

Bend aktivno svira više od pola decenije, a čine ga Janko Džambas, Dina Abu Mayyeleh, Dimitrije Mandić, Miloš Pavlović, Mihajlo Ivanović i Milan Stoiljković. Trenutno promovišu album “Putujemo” iz 2021. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << godine, koji je poslednji od tri njihovih albuma.

Bend trenutno radi na promociji trećeg albuma, te snimanju muzičkih spotova za isti. Uskoro počinju rad na četvrtom izdanju. Njihove svirke su uvek prepune dobrih vibracija, tako da nemojte propustiti ovaj spektakl - naveli su organizatori.

Podrška nastupu “Bohemije” biće O.K.O.T za koji organizatori kažu da je specifičan kao bend koji pravi dinamičnu atmosferu na svojim nastupima.

Karte za nastupe niških bendova su u pretprodaji po ceni od 600 dinara, dok će na dan koncerta moći da se kupe na ulazu po ceni od 800 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.