Niški Štab naložio Pčelici da medicinske sestre pošalje na ispomoć u Klinički centar

Izvor: JužneVesti.com, 28.Nov.2020, 16:05

Niški Štab naložio "Pčelici" da medicinske sestre pošalje na ispomoć u Klinički centar

Dvadeset negovateljica iz prve grupe Javno predškolske ustanove "Pčelica" od juče je u ispomoći u KC Niš po naredbi gradskog Štaba za vanredne situacije. Iz Pčelice navode za one sestre koje su otišle da su se dobrovoljno prijavile, kao i da one neće biti raspoređene na klinikama koje su u kovid sistemu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Ni govora o pucanju sistema, a medicinske sestre iz zabavišta šalju u KC Niš

Izvor: Luftika.rs, 28.Nov.2020

Zbog nedostatka osoblja u Kliničkom centru u Nisu, medicinske sestre zaposlene u Predškolskoj ustanovi “Pčelica” uveliko dobijaju naloge od pretpostavljenih u vrtićima da se jave kovid bolnicama gde će raditi sa zaraženim kovid pacijentima.. Takvu odluku doneo je gradski Štab za vanredne situacije...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.