Niški Radnički poražen u Pančevu, Trajković najavio odlazak iz srpskog fudbala

Izvor: JužneVesti.com, 09.Mar.2024, 23:46

Niški Radnički poražen u Pančevu, Trajković najavio odlazak iz srpskog fudbala

Drugi put zaredom fudbaleri Radničkog poraženi su u Superligi - Železničar je poveo, Nišlije preokrenule, pa primile sporan gol, a na kraju Pančevci golom u nadoknadi zabeležili trijumf rezultatom 3:2. Šef stručnog štaba Radničkog Nikola Trajković izjavio nakon meča da odlazi iz srpskog fudbala, zauvek.

U poslednjem meču 24. kola Superlige viđeno je dosta toga - Železničar je poveo, Radnički preokrenuo, pa i Pančevci preokrenuli, a trener >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << niškog tima Nikola Trajković je izjavi za Mozzart sport najvio odlazak iz srspkog fudbala.

Odlazim iz srpskog fudbala, zauvek! Znam da mi je vruća glava, ali ovo je odluka na koju niko više ne može da utiče. Nikada se više neću vratiti u ovaj mulj koji kreira ovakva sudijska organizacija. Makar radio sa kadetima u Norveškoj ili Švedskoj, ili bilo gde na svetu. Pritom, nikome ne dam pravo da moju zemlju voli više od mene. Vratio sam se ovde, ne viđam sopstveno dete, da bih radio pošteno, ali ne želim više da gubim zdravlje - rekao je Trajković.

Železničar je poveo u 31. minutu golom Stefana Hajdina, uzvratio je Ilić u 37. minutu za izjednačenje.

Preokret je Radničkom doneo Mesarović u 41. minutu iz penala, nakon prekršaja nad Bamideleom.

Drugim golom na meču Hajdin je doneo izjednačenje u 75. minutu uprkos grešci sudije koji nije sudio prekršaj nad golmanom niškog tima.

Došla je nadoknada i u 91. minutu Ivan Lakićević doneo je pobedu domaćinu kome je ovo šesta u sezoni.

Radnički je na 13. poziciji sa 23 boda, a u narednom kolu na "Čair" stiže Crvena zvezda.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.