Niški Radnički pobedom završio osnovni deo Superlige, sledi borba za opstanak

Izvor: JužneVesti.com, 12.Apr.2023, 19:56

Niški Radnički pobedom završio osnovni deo Superlige, sledi borba za opstanak

Golom Miljana Škrbića u 11. minutu Radnički iz Niša pobedio je rezultatom 1:0 Javor iz Ivanjice na svom terenu u poslednjem kolu osnovnog dela Superlige. Fudbaleri sa "Čaira" zauzeće 11. poziciju pred početak plej-auta koji startuje narednog vikenda.

Sedmu pobedu u elitnom rangu Radnički je ostvario na zatvaranju Superlige, a taj trijumf značiće mu za bolju poziciju pred odlučujuće borbe za opstanak.

Nišlije će, takođe, imati prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u odnosu na Javor ako ova dva tima na kraju plej-auta završe sa istim brojem bodova.

Jedini gol postigao je Miljan Škrbić koji je iskoristio centaršut Stojanovića kome je lopta stigla od Save Petrova.

Golman niškog kluba Dragan Rosić bio je na visini zadatka, dobro branio i na kraju sačuvao svoju mrežu. Javor je najizgledniju priliku imao u 68. minutu posle kornera, ali je Pejović zaustavio loptu na gol-liniji.

Nišlije su imale prilike na ovom meču, ali Pejović, Mićin, Jamkam, Petrov i Belaković nisu uspeli da postignu gol.

Fudbaleri iz Niša imaju kraću pauzu, a narednog vikenda počinje plej-aut sa 7 novih kola nakon čega će biti poznato ko će i naredne sezone igrati u eliti.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Minimalac Radnika za pobedu nad Napretkom, borba za opstanak nastavlja se u plej-autu

Izvor: JužneVesti.com, 13.Apr.2023, 10:45

Fenomenalnim golom Andrije Radulovića fudbaleri Radnika rezultatom 1:0 bili su bolji od kruševačkog Napretka u poslednjem kolu regularnog dela Superlige, pa početak plej-auta i utakmicu sa Javorom dočekuju sa 23 boda, koliko je sakupila i lučanska Mladost...Posle poraza od TSC-a i Novog Pazara,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.