Niški Parking servis kupuje skoro 800 saobraćajnih znakova

Izvor: JužneVesti.com, 13.Feb.2024, 13:31

Niški "Parking servis" kupuje skoro 800 saobraćajnih znakova

JKP "Parking servis" u Nišu bi da kupi 790 saobraćajnih znakova u više dimenzija, oznaka i sa folijama različite klase, ali nisu naveli koliko planiraju da ih plate, a tender je otvoren još nedelju dana. Traže različite saobraćajne znake; foto: čitalac/Prijavi problem

Nabavka saobraćajnih znakova nalazi se u planu javnih nabavki za prvi kvartal ove godine u niškom Parking servisu, a iako nisu naveli procenjenu vrednost, prema podacima mogućih konkurenata okvirne cene >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kreću se između 4 i 5 miliona dinara.

Od 790 saobraćajnih znakova najviše traže one sa folijama prve klase, nešto manje druge i najmanje treće klase.

Potrebno je da ponuđeni saobraćajni znaci i table budu izrađeni u skladu sa: Standardom SRPS EN 12899, članom 16. važećeg Pravilnika o saobraćajnoj signalizaciji Sl. glasnik 85/2017 i 14/2021, tehničkim uputstvom za sprovođenje odredba Pravilnika o saobraćajnoj signalizacijii OP-01, tehničkom uputstvu o zahtevanom kvalitetu saobraćajnih znakova BS-06. što se dokazuje prilaganjem fotokopije Izveštaja o ispitivanju izdatog od strane akreditovane laboratorije - pišu u specifikaciji. Traže 790 znakova; foto: JV

Među saobraćajnim znakovima koje traže nalaze se znakovi opasnosti, zabrane, obaveštenja, putokazi i table za nazive ulica.

Koliko će Nišlije koštati ova nabavka biće poznato kada tender bude okončan, a otvaranje ponuda je 20. februara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.