Niški Klinički zapošljava 4 lekara specijalista za stalno

Izvor: JužneVesti.com, 04.Nov.2023, 18:06

Niški Klinički zapošljava 4 lekara specijalista "za stalno"

Specijalisti otorinolaringologije, kliničke biohemije, interne medicine i medicinske mikrobiologije mogu u narednih nedelju dana da se prijave na oglas za posao na neodređeno vreme u niškom Univerzitetskom kliničkom centru.

Lekar specijalista otorinolaringolog potreban je Klinici za otorinolaringologiju, kliničke biohemije Centru za medicinsku i kliničku biohemiju, dok je Klinici za kardiologiju neophodan specijalista interne medicine sa iskustvom u interventrnoj kardiologiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a za Kliniku za pulmologiju traže specijalistu medicinske mikrobiologije.

U oglasu UKC Niš navodi da će oni dobiti posao "za stalno" sa punim radnim vremenom.

Uslovi su završena specijalizacija iz pomenutih oblasti, kao i najmanje 3 godine i 6 meseci radnog iskustva u zvanju doktora medicine.

Rešenjem v. d. direktora Univerzitetskog kliničkog centra Niš, formiraće se Komisija koja će na osnovu uvida u prispelu dokumetaciju prijavljenih kandidata odabrati kandidate koji ispunjavaju uslove oglasa i koji će ući u uži izbor kandidata za prijem u radni odnos. Kandidati koji ispunjavaju uslove oglasa biće pozvani na razgovor sa Komisijom radi pružanja dodatnih podataka koji mogu biti važni za odluku o prijemu - navode u oglasu.

Konačnu odluku o njihovom prijemu doneće v. d. direktora UKC Niš Zoran Perišić, na osnovu izveštaja Komisije, a najduže u roku od 30 dana od dana isteka roka za prijavu, koji traje još 7 dana.

Detalji ovog oglasa za posao dostupni su na zvaničnom sajtu UKC Niš.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.