Niški Klinički traži pedijatrijske i više medicinske sestre na određeno

Izvor: JužneVesti.com, 01.Feb.2024, 15:33

Niški Klinički traži pedijatrijske i više medicinske sestre na određeno

Nove oglase za posao, ovog puta na određeno vreme, raspisao je Univerzitetski klinički centar u Nišu - traže 10 pedijatrijskih sestara koje će raditi najduže do 2 godine, kao i 10 zdravstvenih radnika koji će biti na zameni privremeno odsutnih, a među njima su takođe dve pedijatrijske sestre i još 8 viših medicinskih sestara opšteg smera.

Uslovi za prijem 10 medicinskih sestara za zdravstvenu zaštitu dece, odnosno pedijatrijskih sestara, koje će sa punim radnim vremenom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << moći da rade u niškom Kliničkom centru najduže do 24 meseca, kako piše u oglasu, su završena srednja Medicinska škola, odsek za pedijatrijske sestre, stručni ispit i licenca.

U drugom oglasu traže 10 zdravstvenih radnika na određeno vreme sa punim radnim vremenom, radi zamene privremeno odsutnih zaposlenih do njihovog povratka na rad - 8 viših medicinskih sestara-opšteg smera i 2 pedijatrijske sestre.

Uslovi za zasnivanje radnog odnosa za poslove I a: Visoko obrazovanje: na strukovnim studijama prvog stepena (osnovne strukovne studije) po propisu koji uređuje visoko obrazovanje, počev od 10. septembra 2005. godine; na osnovnim studijama u trajanju od najmanje dve godine, po propisu koji je uređivao visoko obrazovanje do 10. septembra 2005. godine. Dodatna znanja /ispiti / radno iskustvo: stručni ispit. licenca. Uslovi za zasnivanje radnog odnosa za poslove I b: završena srednja medicinska škola – odsek za medicinske sestre za zdravstvenu zaštitu dece - pedijatrijske sestre, stručni ispit. licenca - piše u oglasu.

Rok za prijave na oba konkursa, koji su danas objavljeni na sajtu UKC Niš, je 8 dana, a o rezultatima će kandidati biti obavešteni najkasnije do 30 dana od isteka roka za prijavu.

U oglasu piše i da će za biti formirane Komisije koje će napraviti uži izbor kandidata za prijem u radni odnos, oni koji ispunjavaju uslove biće pozvani na razgovor, potom će o tome sačiniti zapisnik, a konačnu odluku doneće v. d. direktora Zoran Perišić na osnovu izveštaja Komisija.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.