Niški Gradski uslužni centar privremeno na novoj adresi

Izvor: JužneVesti.com, 14.Feb.2022, 10:44

Niški Gradski uslužni centar privremeno na novoj adresi

Gradski uslužni centar će u narednom periodu biti u Ulici Nikole Pašića broj 22 u Centru za izdavanje dozvola, a ne kao dosad u Nikole Pašića 24, saopštavaju iz Grada Niša. Razlog privremenog preseljenja je, kako navode, renoviranje prostora i uvođenje Jedinstvenog upravnog mesta.

Poslove koje će obavljati Gradski uslužni centar na novoj adresi su poslovi prijemne kancelarije, izdavanje izvoda iz matičnih knjiga i poslovi dvofaktorske autentifikacije za korišćenje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << elektronske uprave.

Dodaju da će uslužna služba Lokalne poreske administracije biti smeštena u objektu Nikole Pašića 24 u delu Poreske uprave, na šalteru broj 16.

Nova lokacije će važiti sve do završetka radova za Jedinstveno upravno mesto, a radno vreme službi ostaje nepromenjeno - od 8:30 do 15:30.

Podsetimo, još jula prošle godine je najavljeno otvaranje Jedistvenog upravnog mesta u Nišu, koje bi trebalo da građanima uštedi vreme i novac.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.