Niški “Deli” prikuplja novac za kupovinu 3D štampača

Izvor: JužneVesti.com, 22.Nov.2017, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški “Deli” prikuplja novac za kupovinu 3D štampača

Kako bi omogućili svim kreativnim mladim ljudima da neke svoje ideje realizuju uz pomoć 3D štampača, niški “Deli” prostor prikuplja pare za kupovinu ovog uređaja, a zasad su, kažu, prikupili oko 40 % novca i zato pozivaju sve koji mogu da im pomognu.

Kupovinom 3D štampača žele, kako kažu, da daju mladima u Nišu “vetar u leđa” - da ono što osmisle, kreiraju i vizualizuju, mogu i da odštampaju. Tako će moći da vide rezultat svoje kreacije u tri dimenzije. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Zato je neophodno da zajedno kupimo 3D štampač koji će mladi Niša moći da koriste. Cena nije visoka za nova znanja i nove veštine koje će mladi dobiti učeći o novim tehnologijama štampe i radeći na 3D štampaču u “Deli” prostoru - dodaju.

Iako je tehnologija 3D štampe u velikom povoju, pojašnjavaju, cena kvalitetnog 3D štampača je visoka za najveći broj Nišlija, pa i za “Deli” i zato pozivaju sve koji mogu da podrže kampanju shodno svojim mogućnostima.

Planiraju da do 22. decembra sakupe novac, a oni koji su zainteresovani da daju novac za kupovinu štampača mogu da posete njihov sajt i saznaju na koje sve načine mogu da pomognu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.