Niška policija zatekla 7 vozača pod dejstvom alkohola i za jedan dan napisala 316 kazni

Izvor: JužneVesti.com, 23.Apr.2021, 15:36

Niška policija zatekla 7 vozača pod dejstvom alkohola i za jedan dan napisala 316 kazni

Niška policija juče je otkrila sedmoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, a jedan od njih je uz to što je imao 1,72 promila alkohola u krvi vozio bez vozačke dozvole i prekoračio je brzinu - tamo gde je dozvoljena brzina 60 km na sat, on je išao preko 100 km na sat. Navode da su juče policajci otkrili i sankcionisali 316 saobraćajnih prekršaja.

U saopštenju niške policije piše da je juče bila redovna kontrola i da su tada zatekli pijane vozače.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Policija je u Sićevu zaustavila pedesettrogodišnjeg vozača „golfa“ koji je vozio brzinom od 109 kilometara na čas na mestu gde je dozvoljena brzina 60 kilometara na čas. Takođe, utvrđeno je da je vozio bez vozačke dozvole i sa 1,72 promila alkohola u organizmu - piše u saopštenju.

Dodaju da su u Nišu zaustavili 30-godišnjaka koji je upravljao "audijem" sa 1,25 promila alkohola u krvi. Obojici je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

Ostalih pet vozača, koji su zatečeni da voze pod dejstvom alkohola, isključeni su iz saobraćaja i protiv njih će, takođe, biti podnete prekršajne prijave.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

SEDMORICA PIJANIH UHVAĆENI ZA VOLANOM Nišlija vozio "golfa" pijan, bez dozvole i 49 kilometara brže od ograničenja

Izvor: Blic, 24.Apr.2021, 12:19

Niška policija u reovnoj kontroli saobraćaja otkrila je juče sedmoricu vozača koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola, od kojih su dvojica zadržani na prinudnom trežnjenju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.