Niška policija za vikend zadržala šest pijanih vozača, dvojica sletela s puta

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2021, 16:10

Niška policija za vikend zadržala šest pijanih vozača, dvojica sletela s puta

Niška policija je prošlog vikenda tokom redovne kontrole zadržala šest onih koji su vozili pod dejstvom alkohola. Dvojica njih, kako saopštavaju, sleteli su s puta i udarili u ogradu, a jedan je vozio i bez vozačke dozvole.

Policija je zadržala 34-godišnjaka koji je upravljao “fijatom” sa 2,54 promila alkohola u krvi, kao i 45-godišnjeg vozača “opela” koji je vozio sa 2,16 promila i protiv njih će zbog nasilničke vožnje biti podnete prekršajne prijave. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Kako navode, zadržani su i 40-godišnjak i 55-godišnjak koji se sumnjiče da su vozili sa 1,92 i 1,39 promila alkohola, sleteli s puta i udarili u ogradu.

Prekršajna prijava biće podneta i protiv 22-godišnjaka koji je u Doljevcu upravljao “fordom” sa 1,90 promila i bez položenog vozačkog ispita.

U redovnoj kontroli policija je u Merošini pokušala da zaustavi 26-godišnjeg vozača “audija” koji nije hteo da stane i koji je vozio bez upaljenog svetla, a kada ga je patrola sustigla utvrđeno je da ima 1,87 promila alkohola.

Njemu je Prekršajni sud u Nišu izrekao novčanu kaznu u iznosu od 220.000 dinara, zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od godinu dana i 25 kaznenih poena, kažu iz policije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.