Niška policija traga za osumnjičenim za dvostruko ubistvo

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 03.Nov.2010, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niška policija traga za osumnjičenim za dvostruko ubistvo

NIŠ - Niška policija podnela je ranije krivičnu prijavu protiv Marka Jovanovića (21) iz Niša, osumnjičenog da je u nedelju ubio Danijelu Jovanović (27) i Aleksandra Kitanovića (23) u naselju Duvanište, saopšteno je u Policijskoj upravi u tom gradu.

Protiv osumnjičenog je u martu ove godine podneta krivična prijava zbog nanošenja lakih telesnih povrda ocu ubijene Danijele, rečeno je na konferenciji za novinare u policiji. Protiv Jovanovića je ranije podneta i prekršajna >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << prijava zbog napada na jednog mladića u Duvaništu, kazali su u policiji, koja intenzivno traga za osumnjičenim.

Policija je pozvala građane koji prepoznaju i primete osumnjičenog da o tome odmah obaveste pripadnike policije na telefon 92, ili telefon 018-522-982. Policija je objavila i fotografiju osumnjičenog za koga je rečeno da ranije nije hapšen.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.