Niška opozicija fudbalom protestuje protiv rekonstrukcije parka kod Gradske kuće

Izvor: JužneVesti.com, 09.Dec.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niška opozicija fudbalom protestuje protiv rekonstrukcije parka kod Gradske kuće

Rezultatom 2:2 završena je utakmica u parku preko puta Gradske kuće, između članova odborničke grupe “Niš moj grad”, koji su na ovaj način protestovali protiv popločavanja parka kod Nišave.

Zbog toga što popločavanje parka preko puta Gradske kuće još nije završeno, zbog cene radova, ali i zbog seče jednog dela drveća, Branislav Jovanović i Dragoslav Ćirković zaigrali su fudbal. Utakmica je odigrana upravo u nezavršenom parku.

Mi protestujemo, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zbog šljiva koje je nedavno sadio gradonačelnik, nego zbog cene, koja će biti blizu 90 miliona dinara. To su dva nova obdaništa. Kao što vidite, uopšte nema šetača i ne znam šta ih je nagnalo da šire kapacitet ovog parka… Ovo više liči na helidrom ili na dečje igralište za mališane koji stanuju u obližnjim soliterima - rekao je Jovanović.

#utakmica #behatonpark #nišmojgrad Branislav Jovanovic Dragoslav Cirkovic

Dok Jovanoviću park sada liči na helidrom, njegovom kolegi iz “Niš moj grad” Ćirkoviću, više liči na aerodromsku pistu.

Ovo sve sa ovim stazama, pokazuje da nismo imali nameru da napravimo zelenu površinu, koja je važna, nego da smo imali nameru da napravimo neko fino, lepo pranje para i da te pare strpamo u džep - povlači Ćirković.

Podsetimo, ovi opozicionari su nedavno protestovali i protiv rekonstrukcije Trga kralja Milana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.