Niška JKP Mediana kupuje još 350 plastičnih kontejnera za oko 8 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 27.Feb.2024, 14:02

Niška JKP "Mediana" kupuje još 350 plastičnih kontejnera za oko 8 miliona dinara

Nakon što je u novembru prošle godine u centralnim ulicama Niša postavljeno 350 plastičnih kontejnera, JKP Mediana kupuje još toliko ovakvih posuda za otpad. Vrednost javne nabavke je procenjena na 8,1 milion dinara.

Tender za kupovinu 350 kontejnera Mediana je raspisala danas, a traži da oni budu zapremine 1.100 litara i da budu od plastike.

Istu ovakvu nabavku ovo javno preduzeće imalo je i prošle godine, a u avgustu je ugovor vredan 8,2 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dinara dobila firma MNG Plastik-Gogić iz Inđije.

Sredinom novembra stari metalni kontejneri u nekim delovima grada zamenjeni su plastičnim, a tada su iz Mediane govorili o prednostima ovih posuda.

Prednost plastičnih kontejnera je njihova lakša održivost i transport, a i to što će doprineti smanjenju buke tokom noćnog odvoza otpada - napisano je u objavi na FB profilu ovog preduzeća.

Tender za novu "turu" kontejnera traje do 13. marta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.