Niš – šampion lokalnog razvoja (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 26.Dec.2013, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš – šampion lokalnog razvoja (VIDEO)

Grad Niš, Novi Sad, Vršac, Beočin i Zvezdara izabrani su za „Šampione lokalnog razvoja“ na ovogodišnjem konkursu NALED i Radio-televizije Srbije, sprovedenom u cilju izbora najboljih praksi lokalnih samouprava.
Nagradu u ime Niša, koji je pohvaljen za efikasnost u dobijanju građevinskih dozvola, primio je gradonačelnik prof. dr Zoran Perišić. Istovremeno, dodeljene su i nagrade reformator godine, a ovogodišnji laureati su ministar privrede Saša Radulović i direktor Poreske uprave Ivan Simič.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Niš: Građevinska dozvola za 45 dana

Izvor: B92, 26.Dec.2013

Niš -- Grad Niš je smanjio rok za izdavanje građevinskih dozvola sa više od 350 dana na samo 45 dana, izjavio je gradonačelnik Niša Zoran Perišić..."Nije nerelano očekivati da će u Nišu do kraja sledeće godini izdavanje građevinskih dozvola trajati svega 30 dana", rekao je Perišić, na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.