Niš dobio prvaka Evrope u kik-boksu

Izvor: NTV.rs, 20.Jun.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš dobio prvaka Evrope u kik-boksu

Niški kik-bokser Stevan Živković novi je prvak Evrope u kategoriji od 78 kg. Živković je pred punim tribinama Čaira skinuo sa krova Evrope do sada nesavladanog Španca Anhela Valdiviesa odlukom sudija sa 2:1. Srpski borac je od starta meča bio dominantniji, pokazao izuzetno dobru psihičku i fizičku pripremljenost i na kraju zasluženo slavio pred svojim navijačima, koji su mu nesumnjivo bili vetar u leđa.
U uvodnim borbama, mladi Filip Stanković je nokautom u drugoj rundi savladao >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Milana Vesića, a Nenad Ćosić je odlukom jednoglasnom odlukom sudija bio bolji od Damira Barka. Borba od koje se mnogo očekivalo završena je u prvoj rundi pošto je Aleksandar Konovalov nakon petnaestak sekundi nokautirao Adirana Horvata iz Slovačke.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Stevan Živković novi je prvak Evrope u kik-boksu

Izvor: Studnel.com, 20.Jun.2015

Srpski borac je od starta meča bio dominantniji, pokazao izuzetno dobru psihičku i fizičku pripremljenost i na kraju zasluženo slavio pred svojim navijačima, koji su mu nesumnjivo bili vetar u leđa.. U uvodnim borbama, mladi Filip Stanković je nokautom u drugoj rundi savladao Milana Vesića,...

Nastavak na Studnel.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.