Niš dobio novu generaciju mladih ambasadora

Izvor: JužneVesti.com, 02.Okt.2014, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš dobio novu generaciju mladih ambasadora

Tri stotine niških đaka i studenata postali su danas novi ambasadori kulture, sporta i preduzetništva, a u narednih nekoliko meseci oni će edukovati vršnjake i promovisati dešavanja iz svojih oblasti.

Ovo je drugi mandat ambasadora kulture, a mladi koji su zaduženi za promociju sporta i preduzetništva su po prvi put dobili značku ambasadora. Svi oni će biti zaduženi i za organizovanje seminara i turnira, a proći će kroz neformalne edukacije koje će im pomoći da što >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bolje sprovode svoje aktivnosti.

U  udruženju “Mladi ambasadori” nadaju se da će nova generacija nastaviti uspešan posao koji su započeli njihovi prethodnici.

Dosadašnji ambasadori kulture su ostvarili zapažene rezultate u promociji kulturnih dešavanja kod svojih vršnjaka i povećali posetu kulturnim institucijama, te verujemo da će njihovi naslednici, kao i novi ambasadori sporta i preduzetništva, nastaviti istim putem - navode u ovom udruženju.

Ambasadori kulture će, kako navode u “Mladim ambasadorima”, kroz besplatan ulazak na sve kulturne manifestacije biti u prilici da svojim vršnjacima promovišu aktuelna dešavanja u niškim bioskopima, pozorištima, galerijama, kao i da najavljuju koncerte i festivale.

Zadatak ambasadora sporta biće da promovišu zdrav život, nenasilje na sportskim terenima, takmičarski duh, kao i aktuelna dešavanja u niškim klubovima. I oni će, takođe, moći besplatno da posećuju sva sportska dešavanja u gradu.

Budući ambasadori preduzetništva imaće zadatak da kod mladih ljudi razviju preduzetnički duh i podstaknu ih da jednog dana i sami pokrenu svoj biznis.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.