Niš dobija dva nova taksi stajališta

Izvor: JužneVesti.com, 10.Jun.2023, 10:04

Niš dobija dva nova taksi stajališta

Umesto 28, kao što je do sada bilo, u Nišu će taksistima ubuduće biti dostupno 30 stajališta, sa ukupno 185 parking mesta, 12 više nego ranije, odluka je Uprave za komunalne delatnosti i inspekcijske poslove.

Jedno od nova dva stajališta biće na Bulevaru Svetog Pantelejmona, gde će biti osam mesta u visini brojeva od 83a do 87.

Novo stajalište, sa četiri parking mesta, planira se i u naselju 9. maj, u Ulici Toplički partizanski odred, na trotoaru pre raskrsnice >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa Ulicom Vojnika Dragana Rodića.

Stare lokacije stajališta su u Ulici cara Dušana, dva u Nikole Pašića - kod Kalče i prekoputa Skupštine Niša, u zoni glavnog ulaza u Tvrđavu i u zoni Autobuske stanice u Đuke Dinić, ispred Pravnog fakulteta na Trgu kralja Aleksandra, kao i prekoputa Železničke stanice u Dimitrija Tucovića.

Stajališta ostaju i kod Učiteljskog doma, kod Doma zdravlja u Vojvode Tankosića iza raskrsnice sa Vojvode Mišića sa leve i desne strane, u zoni Trga Svetog Save, ispred pošte u Knjaževačkoj, u Zetskoj kod Kliničkog centra, pre raskrsnice sa Bulevarom dr Zorana Đinđića, na autobuskoj okretnici na Trošarini, ali i u Ulici Orlovića Pavla, pre raskrsnice sa Vožda Karađorđa.

Parkinzi za taksiste ostaju i na Novom groblju, kod pijace u Durlanu, kod okretnice u Niškoj Banji, kod ulaza u halu “Čair” u Ulici 9. brigade, u Episkopskoj nakon palilulske rampe, ka Trgu 14. oktobar, ispred ulaza u kompleks Bubanj, kod Aerodroma, kod OTC-a, ispred NIS-ove benzinske stanice na Trgu Pavla Stojkovića i kod ulaza u tržni centar Roda.

Na spisku su i dalje i taksi stajališta na parkingu UKC-a ispred glavnog ulaza, u Dušanovoj iza raskrsnice sa Vojvode Vuka, u Ulici Mladih, pre raskrsnice sa 7. juli i stajalište na prostoru Obilićev venac - Trg Pavla Stojkovića.

Najviše parking mesta za taksiste je na stajalištu u Vojvode Tankosića kod Doma zdravlja (16), a najmanje u Episkopskoj (2).

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.