Niš: Izboden student medicine

Izvor: B92, 03.Apr.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Izboden student medicine

Niš -- Student medicine Gordan B. izboden je nožem u noći između četvrtka i petka oko dva sata posle ponoći, na Medicinskom fakultetu u Nišu.

Teške telesne povrede nanela mu je grupa mladića koji su u prostorije studentskog kluba iznajmili za proslavu osamnaestog rođendana. Ranjeni student je operisan na odeljenju hirurgije niškog Kliničkog centra i uspešno se oporavlja.

Student medicine i član Studentskog parlamenta Medicinskog fakulteta u Nišu, Gordan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << B, izboden je u prostorijama Parlamenta u noći između četvrtka i petka kada je sa kolegama prebrojavao glasove posle izborne skupštine.

Studente je napala grupa mladića koji su iste noći u studentskom klubu slavili rođendan.

Prema rečima očevidaca, događaj se odigrao veoma brzo. Gordan B. je zadobio ubode u stomak, noge i leđa. On je odmah operisan na odeljenju hirurgije niškog Kliničkog centra i uspešno se oporavlja.

Tuči u studentskom parlamentu i ranjavanju studenta prethodila je tuča između samih slavljenika koja je snimljena i sigurnosnim kamerama.

Dekan Medicinskog fakulteta Milan Višnjić kaže da će posle ovog događaja zabraniti rad kluba posle ponoći.

Niška policija je saopštila da su počinioci ovog dela uhapšeni. Miloš T. (18) i Stefan S. (19) osumnjičeni su za krivično delo ubistvo u pokušaju, a Marko M. (25) i Marko J. (27) zbog nasilničkog ponašanja.

Portparol Višeg suda u Nišu Saša Dujaković potvrdio je da će oni u toku dana biti privedeni istražnom sudiji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izboden član studentskog parlamenta

Izvor: Kurir, 03.Apr.2010

NIŠ - Član studentskog parlamenta Medicinskog fakulteta Gordan B. (23) izboden je nožem u prostorijama tog fakulteta i teško je povređen, saopštila je danas niška policija, koja je privela četiri osobe umešane u taj događaj. Policija je privela Miloša T. (18) i Stefana S. (19) iz sela Miljkovac...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.