Nije održana protestna šetnja za NTV

Izvor: JužneVesti.com, 27.Avg.2015, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije održana protestna šetnja za NTV

Zbog toga što nije prošlo dovoljno vremena od prijavljivanja šetnje, okupljeni građani koji podržavaju opstanak Niške televizije nisu prošetali niškim ulicama.

Nišlije su u 18 sati bile ispred televizije, ali tu su i ostale zviždeći i međusobno komentarišući odluku države da privatizuje NTV.

Prisutnima su se megafonom obratili organizatori iz Udruženja skupštine stanara koji su se zahvalili svima koji su došli i pozvali ih da budu tu i narednih dana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Ostaju planovi da se i narednih dana okupljamo ovde u 18 sati i da pružimo podršku našoj televiziji - rekao je megafonom Saša Kostić.

Zasada se ne zna da li će i kada protestna šetnja biti održana, ali je izvesno da se sa protestima neće prestati.

Podsetimo, građani se ispred prostorija NTV-a okupljaju od petka kada je saopšteno da je većina radnika uzelo socijalni program i napustilo televiziju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.