Ničim izazvan: Između Niša i nas je bila ljubav na prvi pogled

Izvor: JužneVesti.com, 26.Avg.2023, 10:09

"Ničim izazvan": Između Niša i nas je bila ljubav na prvi pogled

Posle šest godina poznati pop-rok sastav Ničim izazvan nastupiće 2. septembra ponovo u Nišu, sa kojim imaju ljubav na prvi pogled, kako je rekao jedan od frontmena Bojan Gluvajić u emisiji "15 minuta". On je za Južne vesti otkrio da spremaju svojevrstan odgovor na pesmu Trideset, ali iz ugla muškarca u četrdesetim godinama.

Nišlije su čekale šest godina na novi koncert, a 2. septembra od 21 sat u klubu Oxygen će imati priliku da čuju pesme >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa novog albuma Idu godine, ali i set najvećih hitova.

To nam je neverovatno jer je 2014. godine bio prvi koncert i to je stvarno ljubav na prvi pogled između Niša i nas. Čak i kada i ne sviramo u Nišu, spavamo u Nišu. Volimo da dođemo, volimo da jedemo. Volimo meso, mi smo mesožderi. Jedva čekamo, mislim da se publika uželela nas, kao i mi njih - kaže Gluvajić.

Pre devet godina Ničim izazvan je objavio pesmu Trideset koja je postala i ostala veliki hit. Sada spremaju, kako kaže Gluvajić, nešto slično, ali iz muškog ugla.

I kod nas se nešto zanimljivo dešava, pravimo neku pesmu kakav je život u četrdesetim. Da sačekamo par meseci da ta pesma izađe u javnost pa će ljudi moći da vide. Pesma Trideset je bila iz ženskog ugla, a ova nova je kako se muškarci snalaze u četrdesetim. To je ta kriza, žene u tridesetim, muškarci u četrdset i kusur. Biće i to jako zanimljivo - dodaje Gluvajić.

Da li će nam biti bolje za milion godina, kao što kažu u svojoj pesmi, sa kim ih porede i da li im to prija, o nastupima na Nišvilu i koliko je džez festival potreban Nišu, o letnjoj sezoni i planovima u narednom periodu ovog benda pogledajte u emisiji "15 minuta" na početku teksta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.