Ničim izazvan

Izvor: NisCafe.com, 08.Maj.2015, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ničim izazvan

U pesmi Glas Ničim Izazvan postavlja pitanje - Zar nije muzika sve što nam treba? Pa, momci, kako da vam kažem, ali i tekst je jako važan. Ah, da, imaju i sjajne tekstove. Ok, publici je bitno i kako bend izgleda, čisto radi kompletnog utiska. I to polje je štiklirano. Dođavola, ko su ovi momci? I devojka?

Nakon sto godina rada na radiju mislim da mogu da budem poprilično objektivna. I iskreno, ne sećam se kada me je neko oduševio baš na svim gorepomenutim poljima. Piskaralo >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << u meni prvo primeti tekst, ako to nije kako treba, ništa drugo ne može biti dovoljno dobro. A još kada je tu muzika, onda prava, instrumenti, ne kompjuteri, začinjeno tako dobrim i jakim muškim glasovima, mislim da nemamo više o čemu da pričamo. Zapravo, imamo, i to mnogo, ali neko se i ne slaže sa mnom. Ja smatram da je sve savršeno uklopljeno, da ne postoji nijedan ton koji je višak, da je sve skockano.

Nastavak na NisCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.