Nevreme u Nišu, poplavljene ulice, građani javljaju da voda na Paliluli stiže do kuća

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jul.2020, 22:13

Nevreme u Nišu, poplavljene ulice, građani javljaju da voda na Paliluli stiže do kuća

Kiša i vetar koji i dalje duva ponovo su zadali probleme građanima koji žive na Paliluli, čija su dvorišta i kuće opet pod vodom. Kako javljaju čitaoci Južnih vesti, nivo vode i dalje raste, a najteže je u Ulici Vojvode Gojka i Vrbaskoj do kojih se ne može prići. Pod vodom je i Zetska ulica, kao i kružni tok na Bulevaru Nemanjića, kod bivše garaže Niš-ekspresa .

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

VODA STIŽE DO KUĆA! Snažno nevreme pogodilo Niš, poplavljeno više ulica - GRAĐANI U STRAHU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020

Niš je ponovo suočen sa novim "poplavama" od kiše..Kiša i vetar koji i dalje duva ponovo su zadali probleme građanima koji žive na Paliluli, čija su dvorišta i kuće opet poplavljeni. Nivo vode i dalje raste, a najteže je u Ulici Vojvode Gojka i Vrbaskoj do kojih se ne može prići. Pod vodom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.