Nestao 88-godišnjak iz Niša

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jan.2019, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestao 88-godišnjak iz Niša

Za Nišlijom Tomislavom Golubovićem porodica i policija tragaju više od 2 nedelje, a ovaj 88-godišnjak poslednji put viđen je, kaže njegov sin, 28. decembra prošle godine i od tada mu se gubi svaki trag.

Tomislav je, prema rečima njegovog sina Veselina, poslednji put viđen kako je izlazio iz stana u niškoj ulici 7. juli.

Nosio je plavi kačket, plavu jaknu i tamne pantalone, kao i belu kesu. Tražimo ga svuda, nema koga nisam pitao, ali nismo još uspeli da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pronađemo. Pitao sam i u Trupalu odakle je i gde je radio u školi, ali ništa - priča Veselin Golubović.

Objašnjava da je njegov otac živeo sam, kao i da se nije ranije dešavalo da nestane bez traga i glasa.

U niškoj policiji kažu da im je 30. decembra prijavljen nestanak 88-muškarca i da je odmah raspisana potraga za njim.

Intenzivno se od tada radi na njegovom pronalasku - kažu u policiji.

Porodica nestalog moli svakoga ko ima bilo kakvu informaciju, ili je sreo Tomislava, da se javi u najbližu policijsku stanicu ili pozove na broj 069/103-19-30.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.