Neša Bridžis pred niški nastup: Zbog energije i temperamenta se iznova vraćam

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jul.2023, 12:27

Neša Bridžis pred niški nastup: Zbog energije i temperamenta se iznova vraćam

Spletom najpopularnijih predstava koje će biti smeštene u jednu, stand up komičar Nenad Danilović, poznatiji kao Neša Bridžis nastupiće u subotu, 8. jula od 21 sat u niškom O2 - Oxygen Event Club-u. Biće to komičarev drugi nastup u Nišu za 4 meseca, kada je početkom marta nastupio u rasprodatom Narodnom pozorištu.

Organizatori najavljuju nastup u kome će publika moći da učestvuje i imati priliku da čuje svoj omiljeni skeč. Govoreći o niškoj publici, Neša >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Bridžis kaže da postoji višegodišnja povezanost između njega i Nišlija, te da se posle svega nekoliko meseci vraća ponovo zbog njihove energije i temperamenta, koji su slični njegovim.

"Publika oseti kada niste spontani i iskreni"; foto: Đorđe Madžarević Kao jedan od pionira standup komedije, Neša Bridžis kaže da je scena sve veća i da ima odličnih komičara, ali da publika ipak može da oseti kada nema spontanosti i iskrenosti na bini.

Da biste bili uspešan stand up komičar potrebno je da budete, pre svega, spontani, iskreni, ali i talentovani. Mnoge kolege pokušavaju na silu da budu smešni, to se oseti, ne možete da “nabubate” tekst napamet. Tada se gubi spontanost i nit sa publikom i često dolazi do “cvrčak tišine” momenta - rekao je Neša.

Ulaznice za nastup Neše Bridžisa u O2 - Oxygen Club-u mogu se kupiti u agenciji Clock Travel na Trgu republike po ceni od 1.000 dinara. Ista cena biće i na ulazu na dan nastupa, ali organizatori upozoravaju da je broj mesta ograničan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.