Neobičan protest đaka iz Draževca (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 15.Sep.2015, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobičan protest đaka iz Draževca (VIDEO)

Posle jučerašnjeg protesta đaka iz Draževca koji su, želeći da skrenu pažnju na problem, pešačili kilometrima do škole u drugom selu, oglasio se gradonačelnik Niša prof.dr Zoran Perišić koji je u izjavi medijima obećao da će problem biti hitno rešen.
Podsetimo, u znak protesta zbog problema koji imaju sa prevozom, 31 đak iz Draževca, od V do VIII razreda, juče je pešačio do skoro 5 kilometara udaljene Osnovne škole „Branislav Nušić“ u Donjoj Trnavi.
Đaci >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << su hodali magistralnim putem duž kojeg nema trotoara, a kolonu su obezbeđivali njihovi roditelji u reflektujućim prslucima. Oni bojkotuju nastavu od početka školske godine jer opština Aleksinac, na čijoj teritoriji je Draževac, odbija da im plati troškove prevoza do škole u Donjoj Trnavi koja se nalazi na teritoriji Niša.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.