Nenad Stanković smenjen sa mesta zamenika direktora, postaje portparol

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jul.2018, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Stanković smenjen sa mesta zamenika direktora, postaje portparol

Dugogodišnji izvršni direktor Direkcije za javni prevoz Niša Nenad Stanković će ubuduće biti portparol ovog preduzeća, a kako je rekao direktor Saša Petronijević, na Stankovićevu poziciju doći će aktuelni predsednik Odbora za imenovanje Ivan Jovanović.

Direktor Direkcije za javni prevoz Saša Petronijević je gostujući na Niškoj televiziji rekao da je njegov dugogodišnji zamenik smenjen, odnosno da je dobio novo radno mesto - portparola.

Da, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << lice koje je zaduženo za odnose sa medijima. U sklopu sve ove reorganizacije u preduzeću i zajedno smo odlučili, menandžment firme, da je za Direkciju jednostavno u ovom trenutku najbolja takva reorganizacija, tako da je Nenad dobio radno mesto portparola. Na mestu zamenika je kolega Ivan Jovanović - rekao je Petronijević.

Ove informacije novinari Južnih vesti nisu uspeli da dobiju ni od Petronijevića, ali ni od njegovog bivšeg zamenika Stankovića i novog Ivana Jovanovića, jer nisu odgovarali na brojne pozive i poruke.

Petronijević je kazao u emisiji da ova smena Stankovića "nije ništa senzacionalno" i da nije reč o političkoj smeni. Kao razloge je naveo to da menandžment Direkcije želi "da građanima bude dobar javni prevoz, a da Grad ima što manje troškova".

Njegova buduća "desna ruka" biće zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke i predsednik Odbora za imenovanje Ivan Jovanović. Jovanović odbija da komentariše o razlozima za odlaganje sednica Odbora za imenovanje?; foto: S. M.

Podsetimo, Nenad Stanković je član SNS, a jedan je od onih koji su u političkoj karijeri promenili najviše stranaka. Početkom godine se njegovo ime pominjalo na sednici Gradskog odbora ove stranke, na kojoj se diskutovalo o mogućim pomoćnicima gradonačelnika Niša.

Stanković je u svojoj karijeri bio i zamenik predsednika Skupštine grada Niša, a i pomoćnik predsednika Opštine Svrljig. Agencija za borbu protiv korupcije opomenula ga je jer nije prijavio imovinu, a njegov glas čuo se i na snimcima iz 2014, kada je na Gradskom veću dogovaran tender za nabavku novih autobusa.

Njegovu opširniju biografiju možete pročitati u rubrici "Ko je Ko?".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.