Nema problema sa grejanjem (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 31.Jan.2014, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema problema sa grejanjem (VIDEO)

Iako je potrošnja mazuta i gasa zbog niskih temperatura, u poslednjih nekoliko dana drastično povećana, situacija u JKP Gradska Toplana, za sada je stabilna. Energenata za sada ima u dovoljnoj količini, tako da i ukoliko ova zima potraje, radijatori će biti topli, kažu u ovom preduzeću.
Iako sa malim zakašnjenjem, zima koja je stigla u Niš i donela tepmperature u minusu koje traju već nekoliko dana, nije iznenadila nišku Toplanu. Prema rečima direktora ovog preduzeća, Slobodana Maksimovića, potrošnja jeste drastično povećana, ali će zahvaljujući pravovremenoj pripremi stanovi Nišlija biti topli tokom cele grejne sezone.
Ukoliko bude bilo potrebe, radijatori će grejati i tokom noći.
Iako za sada u Gradskoj Toplani ne očekuju neprijatna iznenađenja i nestašicu mazuta, podsećaju na, kako kažu, enormna dugovanja Nišlija, i apeluju na građane da redovno izmiruju svoje obaveze kako bi i kvalitet usluga koje pruža ovo preduzeće ispunio njihova očekivanja.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.