Nekoliko saobraćajnih nezgoda oko popodneva u Nišu

Izvor: NTV.rs, 24.Mar.2014, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekoliko saobraćajnih nezgoda oko popodneva u Nišu

Slaba kiša koja je oko 14 sati počela da pada u Nišu, donela je blago rashlađenje, ali je pričinila i velike probleme vozačima.
Posle blage zime bez snega i klizavih puteva, Nišlije kao da su zaboravile da voze po vlažnoj podlozi, pa je vrlo brzo zabeleženo nekoliko saobraćajnih nezgoda svuda po gradu.
Naše kamere zabeležile su posledice dve nezgode koje su se dogodile jedna za drugom, na Bulevaru Nemanjića na potezu od “Niš-ekspresa” do pijace. Na sreću sve >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << se završilo samo sa manjom materijalnom štetom, tako da Hitna pomoć nije imala posla.
Iz Saobraćajne policije upozoravaju vozače da prilagode vožnju uslovima na putu, i da budu pažljivi u ovakvim situacijama.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.