Nedelja jeftinije članarine u biblioteci

Izvor: NiskeVesti.rs, 13.Apr.2016, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedelja jeftinije članarine u biblioteci

I ove godine, povodom obeležavanja Svetskog dana knjige i autorskih prava, Narodna biblioteka „Stevan Sremac“ će vas obradovati popustom od 50% na godišnju članarinu za decu i odrasle.

U vremenskom periodu od 18. do 23. aprila 2016. godine uplatom od 350 dinara za godišnju članarinu (koja vam omogućava korišćenje svih fondova Biblioteke) ili 150 dinara (što podrazumeva korišćenje samo fonda Odeljenja knjige za decu) možete postati član ili obnoviti članarinu ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << vam ističe.
Ako niste u mogućnosti da dođete u Biblioteku tog dana, dovoljno je samo da navedeni iznos uplatite u tom periodu, a priznanicu date na uvid bibliotekarima i nekog drugog dana.
Pored toga, imate mogućnost da vratite knjige, koje su zadržane duže od predviđenog roka, bez plaćanja naknade za zakašnjenje.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Članarina za biblioteku u Nišu nedelju dana upola jeftinija

Izvor: JužneVesti.com, 14.Apr.2016, 09:28

Od 18. do 23. aprila, povodom obeležavanja Svetskog dana knjige, članarina za nišku Narodnu biblioteku “Stevan Sremac” biće upola jeftinija, a knjige zadržane duže od dozvoljenog moći će da se vrate bez plaćanja kazne...Tako će svi koji se u ovom periodu budu učlanili, umesto 700 dinara...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.