Ne otvarajte vrata kada vidite radnike u uniformama Jugoistoka!

Izvor: RadioCity.rs, 26.Sep.2014, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne otvarajte vrata kada vidite radnike u uniformama Jugoistoka!

Iz "Jugoistoka" upozorava građane da ne nasedaju na te pojave i da ni u kom slučaju ne daju novac takvim osobama, jer se plaćanje svih usluga i računa obavlja isključivo na šalterima nadležne elektrodistribucije, a nikako na terenu.
„Ako se desi da vam na vrata zakucaju navodni radnici Elektrodistribucije Niš i nude mogućnost da uz određenu "naknadu" ne budete isključeni sa napajanja ili vam ponude mogućnost neovlašćene ili umanjenjene potrošnje, nikako ne nasedajte na te >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << priče, jer je reč o prevarantima koji samo žele da iznude novac od vas. Niko nema pravo da vam na licu mesta potraži novac za bilo šta, pogotovo ne za navedene radnje koje se smatraju krivičnim delima“, kažu u "Jugoistoku".
Takođe, ukoliko su neki sugrađana već prevareni, trebalo bi da se odmah jave Policijskoj upravi u Nišu koja će dalje preduzeti sve potrebne mere za suzbijanje ovih i sličnih pojava. Inače, prave radnike "Jugoistoka", koji su došli na vaša vrata sigurno ćete prepoznati. Oni ne traže novac, a kada dolaze da seku struju, prati ih obezbeđenje. 

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.