Nastup bendova Volvox i Ehrmantraut

Izvor: NisCafe.com, 20.Maj.2022, 09:44

Nastup bendova Volvox i Ehrmantraut

U cilju revitalizacije Niške scene, AKC Fuzz, zajedno sa bendom Ehrmantraut Groove Inc. i “bendom” Volvox, organizuje svirku, ili eksperiment, u prostorijama gorepomenutog AKC Fuzz-a.
“Bend” Volvox je kreacija misterioznog Sovjetskog naučnika dr Skovlova, koji je spajanjem više višećelijskih organizama stvorio šestočlani entitet čiji pojedinačni delovi neverovano podsećaju na ljude. Takav užasni eksperiment proizvodi zvuke koji se jedino mogu okarakterisati kao romejski, >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << ili za laike – vizantijski sci-fi zvuk.
Dr Skovlov je, u saradnji sa cenjenom gospodom iz Ehrmantraut Grooves-a, odlučio da pošalje svoj opit u AKC Fuzz da bi proverio kako romejski sci-fi zvuk utiče na ljude u kombinaciji sa desert rokom.
Cenjena gospoda iz Ehrmantraut-a imaju tri singla sa spotovima iza sebe, čime su pokazali kako treba da zvuči pravi pustinjski r’n’r, dok “bend” Volvox, potpomognut pobedom na poslednjem Balkanrock festivalu, privodi kraju svoj album prvenac, pravu definiciju romejskog sci-fi zvuka. Nažalost, kao i većinu drugih mladih bendova i projekata, pandemija je značajno usporila.
Zato se mole svi zainteresovani volonteri (članovi publike) da se pojave do 21h, 21. maja na lokaciji AKC Fuzz-a da bi učestvovali u pomenutom eksperimentu.

The post Nastup bendova Volvox i Ehrmantraut first appeared on NisCafe.

Nastavak na NisCafe.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.