Narodni pokret Srbije: Hitno isplatiti niške klubove

Izvor: JužneVesti.com, 25.Mar.2024, 16:50

Narodni pokret Srbije: Hitno isplatiti niške klubove

"Niški sport je protekle četiri godine u ozbiljnoj krizi, pre svega zbog neobjašnjivo slabog finansiranja iz gradskog budžeta", kaže Milan Milenković, predsednik Opštinskog odbora Narodnog pokret Srbije u Nišu. Sportski klubovi u Nišu i dalje čekaju predlog Komisije za sport i potvrdu Gradskog veća, a to je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski najavila da će biti "uskoro".
Nakon najave da "Komisija za sport završava svoj deo posla i da će biti direktnih davanja za klubove", koju je nedavno dala gradonačelnica, predsednik Opštinskog odbora u Medijani NPS-a istakao je da je "budžet za sport Niša i ove godine nedovoljan za opstanak klubova, pritom ta minimalna sredstva još nisu raspodeljena".
...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.