Nakon reakcije građana i pisanja Južnih vesti voda više ne teče iz hidranta u Podviniku

Izvor: JužneVesti.com, 07.Okt.2022, 12:07

Nakon reakcije građana i pisanja "Južnih vesti" voda više ne teče iz hidranta u Podviniku

Voda koja je mesecima tekla niz ulicu u naselju Podvinik u Nišu konačno je zaustavljena, jer građani kažu da su ekipe Vodovoda, nakon pisanja Južnih vesti, konačno izašle na teren. Iz JKP Naissus potvrđuju da su popravili hidrant u ovom niškom naselju.

Stavili ciglu i voda više ne teče, ali ne znaju da li ima podzemnih voda; foto: S. I. Mesecima građani pokušavaju da reše problem u naselje Podvinik u Nišu, gde je pukao ventil na uličnom hidrantu i voda >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je u hektolitrima svakodnevno tekla niz ulicu.

Međutim, brojni pozivi i prijave nisu bili dovoljni da ekipe Vodovoda izađu na teren, pa su zato odlučili da govore javno o problemu u pokušaju da ih nadležni čuju.

I jesu ih čuli, nakon što je tekst objavljen i dan nakon što su novinari pokušali da dobiju odgovore iz Vodovoda. Kažu, juče su konačno videli ekipe JKP Naissus u svojoj ulici. Izravnali ulicu i otišli, građani kažu da će pratiti situaciju; foto: S.I.

Trenutno ne teče voda, stavili su neku ciglu (moju) tu pored hidrantna. Izravnali su ulicu, što se iz priloženog da videti. Još uvek ima vode na ulici. Čekaćemo da se osuši. Ako se ne osuši znači da ide podzemno. Pratiću stanje - javlja Nišlijka.

Nisu odgovarali iz Vodovoda na pitanja novinara o ovom problemu, ali jesu odgovorili da je popravka konačno završena.

Prethodnog dana je ekipa JKP “Naissus“, obavila popravku hidranta u naselju Podvinik, u ul. Doktora Veselina Krajačića - odgovaraju.

Kažu da je sada "sistem vraćen u stanje redovnog vodosnabdevanja".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.