Nakon krađe kutije sa novcem Banke dobročinstva, bračni par donirao ukradeni iznos

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jul.2020, 12:40

Nakon krađe kutije sa novcem "Banke dobročinstva", bračni par donirao ukradeni iznos

Dan nakon što je Marinu Adamović koja u centru Niša u "Banci dobročinstva" prikuplja novac za lečenje dece dočekalo neprijatno iznenađenje jer je ukradena kutija sa novcem, još jedno iznenađenje, ali ovog puta prijatno. Bračni par ostavio je 10.000 dinara da nadoknadi ukradeni novac.

Kako je Marina Adamović napisala na svom Fejsbuk profilu, podnosi krivičnu prijavu protiv NN lica zbog jučerašnje krađe, ali će sa druge strane upamtiti ovaj dan za sva vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i čina, kako kaže, najdublje osećajnosti.

Dok administrator obavlja deo posla, razgledam "nešto" što me je dočekalo u Banka Dobročinstva oko 7 sati. Da plačem? Da se radujem? Da zahvalim ljudima kojih još uvek na ovom crnom svetu ima? Ne znam ... Samo izgovaram u sebi " i Vama najsrdačniji pozdrav, dušo od čoveka, čovekoljupče - poručila je Marina.

Kako stoji u pismu koje je potpisano sa Aleksandra, ova žena i njen suprug su, nakon što su čuli da je ukradeno oko 10.000 dinara donaije, rešili da nadoknade štetu.

Ne želimo da bez tog novca ostanu oni kojima je to najviše potrebno - piše u pismu.

Podsetimo, Marini, koja godinama unazad prikuplja novac za lečenje bolesne dece u Obrenovićevoj ulici, juče je rano jutros ukradena kutija sa novcem. Kutije su nestajale i ranije, a dva puta obijena je i kućica u kojoj Marina boravi zimi i koja ima svoje kase u kojima novac može da se ubacuje i kada ona nije tu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.